Після новин про розлучення, дружина Налчаджиоглу рефлексує під російського психотерапевта Рапопорта (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки про розлучення Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус не припиняються, адже й самі вони не поспішають коментувати зміни в особистому житті. Однак сама візажистка хоч і не говорить про це прямо, але вже не вперше натякає, що зараз їй довелося зіткнутися з важким періодом у житті.

Так, раніше Лілія Реус виїхала з Києва і повідомила, що через 4 місяці після весілля у неї відбулися зміни . Вдаватися в деталі вона не стала, проте уважні підписники відразу припустили, що це стосується її розриву з турецьким бізнесменом. А зовсім недавно в Insta Stories візажистки з'явилися нові мотиваційні публікації. Одна з них - цитата царя Соломона, яку прочитав російський актор і психотерапевт Олександр Рапопорт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Після новин про розлучення, дружина Налчаджиоглу рефлексує під російського психотерапевта Рапопорта (ВІДЕО) - фото №1

Так, в Instagram Лілія Реус поділилася ліричним відео, де Рапопорт розповідає, що труднощі в житті бувають лише тимчасово. Ймовірно, зараз такі висловлювання мотивують дружину Мурата Налчаджиоглу, поки вони переживають важкий етап у стосунках.

Варто зазначити, що опублікована Лілією цитата належить царю Соломону, етап правління якого називали "Божественним даром". Однак озвучив її російський актор театру і кіно, а також психотерапевт Олександр Рапопорт.

Сам чоловік неоднозначно висловлювався про військові дії рф в Україні. 24 лютого 2022 року він записав відео, де повномасштабне російське вторгнення назвав лише "непростою міжнародною обстановкою", а своїм глядачам закликав не піддаватися страху і паніці, поки армія окупантів бомбила мирні українські міста. Натомість Рапопорт закликав далі вибудовувати стосунки, а всім, хто з ним не згоден - "дав шанс усвідомити свою ницість, свою нікчемність".

На тлі новин про розлучення дружина Налчаджиоглу рефлексує в соцмережах під російського психотерапевта Рапопорта - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ані Лорак несподівано відреагувала на другий невдалий шлюб свого ексчоловіка. Що зробила запроданка після новин про розлучення Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус ми розповідали тут.