Голова фан-клубу Олега Винника відповіла на закиди про його повернення на сцену заради заробітків

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями блогер Богдан Беспалов заявив, ніби після тривалого мовчання Олег Винник вирішив повернутися на сцену. І все б нічого, якби не інсайдерські розповіді, що таке рішення було ухвалено винятково заради власної мети - підзаробити під час туру . Чи правда це - відповіли в команді артиста.

У Мережі швидко пішли чутки, буцімто в Олега Винника закінчилися заощадження, адже після початку повномасштабної війни музикант затамував мовчання і більше не дає концертів. Сам він заявляв, ніби лікує рідкісне захворювання, а після - буде готовий повернутися в шоубізнес. Однак у багатьох виникли сумніви, що артисту справді вдасться повернути свою аудиторію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, однією з причин є те, що його "клон" Дискоман уже почав переманювати "вовчиць" завдяки своїм релізам. А ось другу, не менш важливу причину, наголосив і сам Беспалов. А саме: широку аудиторію може обурити, що Олег Винник мовчки відсиджувався в Берліні й тривалий час не коментував російсько-українську війну. За словами блогера, розуміючи, що аудиторія в Європі може виявитися більш лояльною, Олег Винник вирішив відновити свої концерти саме там.

А ось глава офіційного фан-клубу виконавця і представниця артиста Валерія Барон не поділяє думку Беспалова. У коментарі "Музвару" вона запевнила, що поки що Олег Винник не планує концерти. А якщо ця ситуація зміниться - співак особисто повідомить про це фанатів.

Олег Анатолійович не коментує пліток і чуток. Щойно буде підготовка до туру, ЗМІ дізнаються про це безпосередньо від нього. З самого початку війни Олег допомагає ЗСУ власними силами та власними коштами,

- відповіла Валерія Барон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що псевдоволонтери "кинули" Олега Винника . Його друг розповів, що після цього артисту погрожують розправою.