(Екс) дружина Налчаджиоглу на тлі чуток про розлучення виїхала з України: стало відомо, куди подалася Лілія Реус (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Друга дружина колишнього чоловіка Ані Лорак, відомого українського підприємця турецького походження Мурата Налчаджиоглу, 27-річна візажистка Лілія Налчаджиоглу (Реус), на тлі чуток про розлучення,  ошелешила підписників несподіваною світлиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема,  15 листопада у себе в Instagram Stories блогерка  розповсюдила  знімок, який зробила в аеропорту. Лілія продемонструвала з вікна Дублінського аеропорту мальовничий ірландський пейзаж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що Налчаджиоглу вирішила не вдаватися до подробиць та не повідомила, чому перебуває у столиці Ірландії. Орім того, Лілія промовчала на рахунок того, чи буде і далі подорожувати, чи все ж Дублін  - крайня точка її поїздки.

(Екс) дружина Налчаджиоглу на тлі чуток про розлучення виїхала з України: стало відомо, куди подалася Лілія Реус (ФОТО) - фото №1

Загалом, зазначимо, що Налчаджиоглу не стала говорити, що спонукало її покинути Україну. При цьому, жінка за добу до прибуття в Дублін показала знімок з аеропорту в Яссах (Румунія).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як після новин про розлучення, дружина Налчаджиоглу рефлексує під російського психотерапевта Рапопорта. Зовсім недавно в Insta Stories візажистки з'явилися нові мотиваційні публікації. Одна з них - цитата царя Соломона, яку прочитав російський актор і психотерапевт Олександр Рапопорт.