"Нічого страшного в цьому немає": Мelovin зізнався, чи вважає Євробачення політичним конкурсом

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український виконавець Меловін, який буде цього року брати участь у національному відборі на Євробаченні, висловився про політичність даного конкурсу. Подробиці - в нашому матеріалі.

26-річний артист дав інтерв'ю виданню УНІАН, в якому детально розповів про свою ініціативу представляти Україну цього року на Євробаченні. Окрім того, знаменитість поділився інформацією про свою конкурсну пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Журналісти запитали у співака про політичність пісенного конкурсу. Вони наголосили на тому що Джамала, до прикладу, здобула свою перемогу після анексії українського Криму, а "Kalush Orchestra" тріумфували через кілька місяців від початку повномасштабної війни. Тож на запитання, чи є Євробачення політичним конкурсом, Меловін відповів наступне:

Так, але нічого страшного в цьому немає. Раніше і ви, і я, і інші люди помилково сприймали Євробачення як якісь Олімпійські ігри, веселі старти з запахом пострадянского часу. Всі величезні "проколи" на Євробаченні, які роблять учасники, - вони сприймають конкурс саме як Олімпійські ігри. Європейці сприймають його на чилі, як можливість познайомитися з музикантами, зробити у майбутньому фіти.

"Нічого страшного в цьому немає": Мelovin зізнався, чи вважає Євробачення політичним конкурсом - фото №1

Насправді таке сприйняття робить прірву між конкурсом і нами. Чим більше ти дивишься вузько, а не глобально, тим більше у тебе нічого не виходить. Але якщо ти туди їдешь просто виступити, не думаєш про якесь місце чи перемогу, то ти вже фокусуєшся на тому, а що буде далі, після конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін зізнався, що страждає на невиліковну хворобу. Співак заявив, що недуг з'їдає його зсередини.