"Невдячне створіння…": після 20 років шлюбу дружина лідера гурту "Скай" заявила про аб'юз та погрози

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук розлучається з дружиною, у шлюбі з якою прожив 20 років. Однак їхнє розставання складно назвати мирним, адже дружина музиканта несподівано заявила, що ці стосунки були аб'юзивними. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Новину про розлучення з чоловіком Марія Собчук повідомила у Stories на особистій сторінці в Instagram . Дружина артиста прямо сказала, що їхні стосунки були токсичними, а сама вона нібито терпіла аб'юз із боку знаменитого чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, саме це і стало причиною розриву Олега Собчука і Марії. Сам він поки що не коментує подібних заяв дружини, тоді як сама вона підкреслює, що їхні стосунки сильно впливають на дітей.

20 років стажу моїх токсичних стосунків. Спасибі менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проектується на дітей,

- повідомила Марія Собчук.

"Невдячне створіння…": після 20 років шлюбу дружина лідера гурту "Скай" заявила про аб'юз та погрози - фото №1
Фото: instagram.com/sob4ukmari

Пізніше дружина фронтмена гурту "Скай" опублікувала скріншот їхнього листування, де чоловік називає її "невдячним створінням". Крім того, музикант почав погрожувати, що відбере у Марії квартиру і бажає якнайшвидше закінчити врегулювання питань про розлучення.

Авто не купую тобі через твій язик і обзивання мене пустушкою. Будеш продовжувати - залишишся без квартири. Роздерибанимо майно і все. Мені це вигідніше навіть. Я теж свої права знаю, це не залякування. Ноут планую купити, але за твоїм ставленням - уже не факт. Ти список хорошого, що я зробив, хоч раз склала? Невдячне створіння... Немає ні бажання, ні часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доводити нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися,

- пише Олег Собчук.

"Невдячне створіння…": після 20 років шлюбу дружина лідера гурту "Скай" заявила про аб'юз та погрози - фото №2
Фото: instagram.com/sob4ukmari
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі знову з'явилися чутки про розлучення Насті Каменських і Потапа. Ба більше, блогер Богдан Беспалов повідомив, що співачка вже почала переговори з великим українським лейблом, щоб після розлучення з продюсером, просуванням її кар'єри займалася нова команда.