То хто кого кинув? Трінчер вся у сльозах розповіла, на якій ноті обірвались її стосунки з Волошиним (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер і Олександр Волошин нарешті розкрили правду про свої стосунки. Хоча довгий час пара намагалася зберегти шлюб, а після - приховати від публіки новину про розлучення, сьогодні вони офіційно підтвердили своє розставання . Чому закінчилися їхні стосунки та хто прийняв рішення їх завершити - розповідаємо на HOCHU.ua!

На сторінці Анни Трінчер у YouTube з'явилося емоційне відео пари, в якому вони розповіли, чому розпався їхній шлюб. З першої хвилини співачка не могла втримати сльози та зізналася, що й досі важко переживає розрив із коханим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, криза у стосунках пари почалася пів року тому, коли Волошину діагностували депресію з обсесивно-компульсивним розладом. Сам він зізнається, що першою причиною їхнього розриву стало саме його захворювання, тому він почувається винним. До слова, саме Саша і вирішив завершити стосунки з Анею Трінчер.

Насправді ми достатньо відверто говорили про це і не приховували, що у нас важкий період, показували, як ми ходили на сімейну терапію, як кожен зі своєї сторони старався налагодити стосунки.
Я зараз плачу, бо мені боляче. Бо розлучення — це маленька смерть для мене.
Ми розлучаємось. Найголовніше в житті кожного — це бути щасливими. Інколи, навіть попри кохання, бути щасливими одне з одним неможливо. Саша прийняв це рішення та озвучив його мені. Я була дуже ображена, мене кинули,

— зі сльозами на очах зізналася Анна Трінчер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олександр Волошин  зареєструвався у Тіндері . Це сталося на фоні чуток про його розлучення з Анною Трінчер, проте сам блогер намагався виправдати це тим, що нібито  поспорив з іншою блогеркою .