Вже понад рік: сестра Меган Маркл судиться з нею через наклеп в інтерв'ю Опрі Вінфрі

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зіркова сестра знаменитої акторки та фотомоделі Меган Маркл Саманта вже понад рік судиться з родичкою через те, що та образила її під час бесіди з журналісткою Опрою Вінфрі 2 роки тому. Однак, позов суд прийняв лише зараз.

Відомо, що слухання призначили на наступний рік  у лютий. Про це написало авторитетне видання  Daily Mail .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що 59-річна Саманта Маркл є зведеною сестрою Меган. У жінок спільний батько. Варто зазначити, що Саманта страждає на розсіяний склероз. Відтак, у неї наявна інвалідність і пересувається жінка лише завдяки інвалідному візку.

Вже понад рік: сестра Меган Маркл судиться з нею через наклеп в інтерв'ю Опрі Вінфрі - фото №1

Суть конфлікту сестер Маркл полягає в тому, що Саманта говорить, Меган нібито обмовила та зганьбила її на широкий загал.  Зокрема, вона говорила, що акторка поширювала неправдиву інформацію про те, як насправді жила їх родина. У вигляді компенсації жінка хоче отримати 75 тисяч доларів. Вона також додала, що відтоді, коли подала позов до суду, то отримувала погрози у розправі.

Вже понад рік: сестра Меган Маркл судиться з нею через наклеп в інтерв'ю Опрі Вінфрі - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Меган Маркл показала трендове пальто, яке варто придбати цієї осені. Завдяки зав’язці на талії, що надавала речі певної форми, і оздобленню чорними смугами на широких рукавах, пальто мало дуже елегантний вигляд.