"Я стала нарешті на свій шлях": Трінчер розповіла, як пережила розлучення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця Анна Трінчер після розлучення з підприємцем Олександром Волошиним зізналася, як нині почуває себе. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Аня розповіла на своїй офіційній сторінці в   Instagram . Зокрема, зірка детально розповіла, наскільки сильні емоції вона пережила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трінчер запевнила, що отримала хороший життєвий досвід. Нині ж вона каже, що рухається у правильному напрямку. від однак нині вона відчуває що рухається в правильному напрямку.

Окрім того, Анна зізналася, що відвідувала багато різних психологів. Все для того, аби вирішити проблеми у стосунках та зробити усе можливе, щоб прожити з Волошиним усе своє життя.

Мені, справді, не так боляче, як я очікувала… Я переживала всі ці емоції ще задовго до того, як було прийнято це рішення. Але це був абсолютно безцінний досвід, і він не може бути ні поганим, ні хорошим. Я стала нарешті на свій шлях, я це відчуваю, Моя сім‘я, яку ми так клопітко будували цеглинка, за цеглинкою, розмова за розмовою, через біль, через складнощі і радість – руйнувалась просто у мене на очах. Це мій чоловік, за якого я вийшла заміж і хотіла прожити все життя Кількість сесій у різних психологів перевищували цифру 3 на тиждень, я не здавалась… “Добрий день, я Аня, мені 22, я не знаю що мені робити” і так по колу, по колу чайні церемонії, спроби йти в медитації і духовний розвиток, по колу розмови з моїми близькими людьми, які нічого не радили, були поруч і проживали це все зі мною. Все по колу…Не виходило, після чергової сесії з черговим психологом я плакала, легше не ставало… Кожного вечора я сідала на терасу, підпалювала цигарку і думала про те, що я в біса не знаю вже що робити. Ось так я переживала це, хтось скаже "недоречно", а я скажу "Це моє життя, моя сентиментальність, мій шлях, мій біль, все моє,

– резюмувала Анна.

"Я стала нарешті на свій шлях": Трінчер розповіла, як пережила розлучення - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин відповів фоловерам, які вважають їх з Трінчер шлюб хайпом. Блогеру надзвичайно сумно читати брехливі коментарі.