"Що чекає далі... монетизація похорон?": Боднарчук висловився про публічне розлучення Трінчер та Волошина

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український режисер і продюсер Олег Боднарчук висловився про артистів, які намагаються хайпитися на особистому житті. Зокрема, шоумен не оминув стороною і новину про розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина, що стала великою несподіванкою для їхніх фанатів.

У своєму Telegram-каналі Олег Бондарчук прокоментував відео, в якому Трінчер і Волошин оголосили про розлучення. У ньому блогери зізналися, що намагалися зберегти стосунки, заради чого поміняли не одного психолога. Однак зрештою Олександр зрозумів, що буде краще розійтися з Анею .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сам Бондарчук підкреслив, що зараз заради великої кількості підписників блогери готові монетизувати все без винятку. За його словами, саме тому Трінчер і Волошин вирішили випустити подкаст, обговоривши свої стосунки. Водночас Олег зауважив, що не здивується, якщо одного дня стріми почнуть знімати й під час похорону.

Світ дуже швидко змінюється і немає жодного сенсу витрачати час на аналіз нових явищ і подій, оскільки від вашої думки вони не зникнуть і не зміняться. Краще просто спостерігати. Я, наприклад, спостерігаю за незвичайною монетизацією дивних і раніше неможливих речей. Монетизацією тіла вже нікого не здивуєш, нещодавно один з українських гуртів відкрив сторінку на OnlyFans, мало того, є й зворотні процеси, коли в шоу-бізнес приходять зірки з цієї платформи. Зустрічалася вже й монетизація хвороби в шоу-бізнесі, теж нещодавно екзотичне явище. А ось з останнього, що ми спостерігаємо, - монетизація розлучення. Ще вчора здавалося смішним і неможливим, а сьогодні - логічним і зрозумілим. Під це влаштували спеціальні зйомки: з'ясування стосунків у подкасті, рекламні ролики, які підвищують трафік у соціальних мережах у рази...

- написав Боднарчук.

"Що чекає далі... монетизація похорон?": Боднарчук висказався про публічне розлучення Трінчер та Волошина - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на тлі розлучення Анни Трінчер та Олександра Волошина співачка Оля Цибульська розповіла про особисту драму . Таким чином артистка підтримала свою молодшу колегу в непростий життєвий період.