Лама зізналася, скільки заробляла на піку популярності (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Наталія Дзеньків, більш відома під псевдонімом Лама, яка вийшла заміж у 18 років , розповіла про свої гонорари. Артистка розсекретила, скільки отримувала за корпоративи на піку популярності та за які гроші зараз живе. Усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На початку нульових співачка Лама була однією з найяскравіших представниць українського шоубізу. Артистка просувала пісні українською мовою та привертала увагу мільйонів слухачів. Тоді ж вона не тільки давала великі концерти, а й працювала на закритих заходах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту "Слава+" Lama вперше розповіла, який заробіток у неї був на піку кар'єри. Виявилося, що її гонорар становив від 5 тисяч доларів і вище. А в новорічну ніч ця сума множилася на 2.

Здебільшого було 5-7 тисяч доларів. Новорічні виступи у 2 рази більше,

- зізналася Лама.

Варто зазначити, що довгі роки артистка залишалася осторонь публічності. Та все ж коли в Україні почалася повномасштабна війна, співачка повернулася в інформаційний простір і відновила власні концерти, щоб допомагати армії. Нині, за її словами, у Лами немає фінансових проблем - частину грошей вона накопичила раніше, а частину - заробляє на уроках із вокалу.

Концерти час від часу є. Даю ще уроки з вокалу. Це невід'ємна частина мене теж. Дуже класно себе в цьому проявила. Я класний тренер із вокалу. Концертів небагато, але якось живу. Живу у квартирі за містом. У мене бухгалтерський звіт стоїть тільки після концерту. Я чисто займаюся Ламою. Є заначка,

- розповіла співачка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лама зізналася,  чому не хоче дітей  у свої 47 і як до цього ставиться її чоловік. Артистка зауважила, що ніколи в житті не відчувала потреби народити дитину.