Дружина Мурата Налчаджиоглу відреагувала на висловлювання про примерення з ним та жінок, з якими його не раз помічали

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина популярного українського підприємця турецького походження Мурата Налчаджиоглу, відома візажистка Лілія Реус, яка на тлі чуток про розлучення виїхала з України, вперше відреагувала на пропозиції від фоловерів примиритися з коханим. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилася, юзери в Instagram-Stories Реус вже не один раз пропонували їй помиритися з Муратом. До речі, основна маса коментарів почала з'являтися після того, як Лілія відписалася від Налчаджиоглу в Instagram та покинула спільну оселю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Підписники відреагували на останнє фото Лілії. На ньому видно, як вона, замріяна, сидить на сходах. Фоловери пишуть:

  • Лілю, ви неймовірно красива жінка. Ваш колишній може оточувати себе курками, але ваша врода особлива. Ви достойні справжнього чоловіка.

  • Неймовірна красуня.

Дружина Мурата Налчаджиоглу відреагувала на висловлювання про примерення з ним та жінок, з якими його не раз помічали - фото №1

Зауважимо, що Лілія вперше поставила лайк таким коментарям. Раніше вона жодним чином не реагувала на докори та пропозиції користувачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина. Цікавим є те, що Ані Лорак доволі часто позитивно реагувала на пости Мурата, пов'язані з розставанням людей та складними обставинами у житті.