Відому українську співачку не впустили у ресторан за кордоном! Каже, довелося відсиджуватися в номері

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Курйози трапляться з усіма. І це підтверджують історії багатьох зірок, які потрапляють у смішні, а часом й дурні ситуації. Як, наприклад, Ксенія Мішина, яка посварилася з футболістом "Манчестер Сіті" через морозиво. А от у відомої української співачки ROXOLANA історія була дещо інша, хоча й теж пов'язана з їжею.

Нещодавно за лаштунками шоу "Хто зверху?" виконавиця поділилася спогадами про Різдво із дитинства. Каже, завжди любила колядувати, адже в дитинстві це було дуже атмосферно! Вона з родиною щороку колядувала у родичів та друзів, цілий вечір переміщаючись від хати до хати. Саме тому її любов до колядок збереглася й донині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щодо новорічної ночі, ROXOLANA має за плечима одну дуже цікаву історію:

Відому українську співачку не впустили у ресторан за кордоном! Каже, довелося відсиджуватися в номері - фото №1
Фото: пресслужба Нового каналу

Якось ми великою компанією – з батьками, друзями, родиною – поїхали зустрічати Новий рік за кордон. За 30 хв до опівночі підійшли до закладу, в якому домовилися святкувати. І мене туди не пустили! Бо мені було не 18 років, а 17 з копійками. Тож я взяла своїх молодших братів і сестер та пішла дивитися з ними мультики. Новий рік зустріла в номері з дітьми за переглядом "Щенячого патруля".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно співачка Роксолана зізналася, що перебуває у стосунках і до того ж, вже досить давно! Зірка навіть натякнула, що може бути одруженою.