"З кожним днем дедалі гірше": Антоніна Хижняк розповіла про своє розлучення, сина і терапію, яка допомагає пережити непростий період

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Антоніна Хижняк, яка розійшлася зі своїм бойфрендом після трьох років стосунків розповіла, як наразі справляється з викликами, які диктує їй життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

33-річна артистка дала розгорнуте інтерв'ю виданню Oboz.ua. Знаменитість заявила, що нині в її житті настав дуже важкий період.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, селебритіс повідомила, що саме робить для того, аби справитися з душевним неспокоєм. На запитання де вона знаходить радощі для себе, зірка відповіла:

Буває, тебе щось як зачепить – і тягне на дно. З кожним днем дедалі гірше, а ти думаєш – перетерплю. От завтра прокинуся і буде легше – не буде. Треба кожного дня якось підтримувати себе, шукати свої опори.Кожному допомагає щось своє. Я, наприклад, дуже люблю поїхати на природу. Гастролі – це також натхнення, багато спілкуюся з колегами та глядачами. У такий спосіб набираю позитивну енергію. Інколи мені потрібно побути в абсолютній тиші, тому, буває, не сплю ночами – шукаю якесь своє натхнення.

Окрім того, журналісти запитали в Антоніни, як відреагував на її розлучення з бойфрендом Олександром Бондарем син акторки. Цікаво, що раніше артистка постійно говорила, що 6-річний Максим був дуже прив'язаний до її коханого.

Відреагував як дитина, ставив запитання. Доводилося шукати слова, які були би правильними для його розуміння. Максиму вже шість, ходить до школи. Проводжали у вересні його великою компанією. Були мої батьки, брат, бабуся – його прабабуся. У Максюхи дуже класна група підтримки. Поки він ще досі навчається онлайн, бо школа не має бомбосховища.

- підсумувала зірка.

"З кожним днем дедалі гірше": Антоніна Хижняк розповіла про своє розлучення, сина і терапію, яка допомагає пережити непростий період - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антоніна Хижняк розповіла, чому плакала на зйомках серіалу "Зв'язок". Антоніна Хижняк розповіла, що найбільше засмучувало і тригерило саме її.