У The Hardkiss вперше відповіли на чутки про розлучення Юлії Саніної та Вала Бебко

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями скандальний блогер Богдан Беспалов зробив резонансну заяву, ніби фронтвумен гурту The Hardkiss переживає кризу у стосунках з чоловіком. Проте чи правда, що Юлія Саніна та Валерій "Вал" Бебко вже на межі розлучення – дізнавайтеся нижче!

У своєму новому випуску пліток Беспалов розповів, що між музикантами почалися великі протиріччя. За словами блогера, він не стверджує, що на подружжя чекає розлучення. Проте в тому, що Юлія та Вал переживають вкрай непростий етап у стосунках – він не має сумнівів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Самі артисти не стали коментувати такі чутки, проте за них це зробив представник гурту The Hardkiss Єгор Кір'янов. У коментарі ТСН чоловік розповів, що відбувається між Юлією Саніною та її чоловіком і чи планують вони розлучення через протиріччя.

На сьогоднішній день немає українця, який не проживав би складний період. Але чутки про розлучення не відповідають дійсності. Ми вважаємо, що в країні досить більш важливих тем для обговорення, ніж особисте життя Юлії,

– коментує команда гурту.

У The Hardkiss вперше відповіли на чутки про розлучення Юлії Саніної та Вала Бебко - фото №1
Фото: instagram.com/the_hardkiss
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше  Юлія Саніна "притисла" Клопотенка  питанням про дівчину чи хлопця. Артистка розкрутила кулінара на відверті зізнання про особисте життя.