Після гучного розлучення Анна Трінчер сказала, що поголить голову. І ось чому!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після болісного розлучення з чоловіком співачка Анна Трінчер показала зміни у зовнішньості, що виникли на тлі стресу. Чим саме артистка поділилася зі своїми підписниками – розповідаємо на HOCHU.ua!

У себе в Insta Stories Анна Трінчер розповіла, що несподівано знайшла у себе сиве волосся. 22-річна співачка не стала приховувати, що її внутрішні зміни вже почали проявлятися назовні. Судячи з усього, дівчина мала на увазі стрес, який був викликаний як на фоні війни, так і через особисті зміни в житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, молода зірка з гумором реагує на такі зміни у зовнішньості. Ба більше, Трінчер впевнена, що не лише в неї виникла така проблема. Адже на тлі війни багато українців переживає стрес, який провокує появу сивого волосся. А свою невеличку "проблему" Анна відстригла, але пожартувала, що в майбутньому поголить голову, аби не турбуватися про появу нових.

Доказ того, що насправді мені 85 років. Зрізай! Мені зрізають сиве волосся! Дякую… Все, мене грудень довів просто. Далі я вже прийду, доведеться мене лисою робити. У 22 роки…

– прокоментувала Анна Трінчер.

Після гучного розлучення Анна Трінчер сказала, поголить голову. І ось чому! - фото №1
Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин після розлучення з Трінчер  показав простору квартиру.  Підприємець та співак розповів, чому вирішив зняти оселю.