Зламані кістки та садини на обличчі: Керрі Бернанс потрапила у страшну ДТП (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита акторка та каскадерка Кері Бернанс яка здобула відомість популярність завдяки зйомкам у таких стрічках як "Пурпуровий колір" та "Чорна пантера" потрапила в аварію та сильно підкосила своє здоров'я. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило авторитетне видання  People.  Джерело говорить, що зірку госпіталізували з серйозними травмами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зламані кістки та садини на обличчі: Керрі Бернанс повідомила про свій стан після ДТП (ФОТО) - фото №1

Вже стало відомо, що 29-річна Бернанс серйозно постраждала, коли водій авто врізався в обідню зону на терасі ресторану Chirp на Манхеттені. ДТП відбулося у новорічну ніч.

Зокрема, аварія сталася під час поліцейської погоні. Офіцерам було повідомлено про фізичне насильство, в якому взяли участь 44-річний водій Mercedes та 34-річна пасажирка. Говориться, що вони наказали чоловікові припаркувати авто, проте він вирішив не послухатися і почав тікати.

Горе-шофер виїхав на тротуар та збив кіоск з їжею. Крім того, внаслідок цього вчинку постраждало п'ять жінок пішоходів. Відтак, окрім жінок, двох поранених офіцерів та пасажира Mercedes серйозно постраждала каскадерка  Керрі Бернанс. Нині вона знаходиться в лікарні у стабільному стані.

Зламані кістки та садини на обличчі: Керрі Бернанс повідомила про свій стан після ДТП (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антоніна Хижняк повідомила, що захворіла і їй гіршає з кожним днем. Артистка вибачилася за скасовані зустрічі і плани.