Після 12 років щасливого шлюбу: соліст Backstreet Boys Ей Джей Маклін повідомив про розлучення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий американський музикант, співак та один з учасників культового бойсбенду "Backstreet Boys" Ей Джей Маклін ошелешив своїх фанатів сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

45-річний виконавець повідомив фоловерам про те, що після 12 років шлюбу він розлучається зі своєї коханою Рошель Маклін. Зокрема, цю новину артист розповсдив у себе в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що подружжя вирішило розірвати шлюб через рік після того, коли вони оголосили про кризу у стосунках. Маклін написав:

Як ви всі знаєте, ми розійшлися вже понад рік тому. Хоча ми сподівалися на примирення, вирішили офіційно розірвати наш шлюб. Ми прийняли це рішення з глибоким коханням і повагою. Зараз ми зосереджені на тому, щоб рухатися вперед найздоровішим чином, приділяючи особливу увагу дружбі та спільному вихованню наших дівчаток, які перебувають у центрі уваги наступного розділу. Ми цінуємо вашу доброту, повагу та конфіденційність.

Після 12 років щасливого шлюбу: соліст Backstreet Boys Ей Джей Маклін повідомив про розлучення - фото №1

Зауважимо, що у експодружжя є дві доньки.  Ейва Джеймс (11 років) та Лірік Дін (6 років).

Після 12 років щасливого шлюбу: соліст Backstreet Boys Ей Джей Маклін повідомив про розлучення - фото №2
Після 12 років щасливого шлюбу: соліст Backstreet Boys Ей Джей Маклін повідомив про розлучення - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня  Володимира Остапчука зізналася, чи шкодує про шлюб із ним. Христина вважає стосунки з шоуменом гарним досвідом.