"З'явиться купа інших варіантів": онкохвора Шеннен Догерті сподівається на порятунок від раку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна американська кіноакторка, зірка серіалу "Всі жінки - відьми" Шеннен Догерті поділилася тим, як проходить її лікування від четвертої стадії раку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це та про те, які прогнози дають лікарі Шеннен розповіла у  подкасті Let's Be Clear. Зокрема, Догерті каже, що щиро вірить у сучасну медицину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, знаменитість переконана, що скоро лікарі все ж знайдуть рецепт лікування її хвороби. Вона говорить:

Я завжди говорю про те, що нам просто потрібно витримати ще три-п'ять років. Тоді буде Т-клітинна терапія або буде щось інше. З'явиться набагато більше варіантів, які допоможуть протриматися ще п'ять років. Тоді, після цих п'яти років, з'явиться купа інших варіантів, і врешті-решт знайдуться ліки,

-   передає  слова знаменитості Page Six.

"З'явиться купа інших варіантів": Онкохвора Догерті припустила, як саме їй вилікують рак - фото №1

Зауважимо, що лікар-онколог Лоуренс Піро порівняв боротьбу акторки з раком із перегонами на конях. Зокрема, посил полягає в тому, що поки вершник з допомогою коня підкорює певні вершини, то ця тварина йому потрібна, але як тільки, кінь не допомагає, то людина його змінює.

Я завжди кажу, що важливо думати про кожну терапію як про коня, а під час кінних перегонів ви хочете їздити на коні, поки він їздить, а потім ви їдете на іншому коні вже довше… Ви сподіваєтеся, що ви зробите кілька кіл, а потім з'явиться ще одна нова пара коней, щоб зробити перегони набагато довшими,

- підсумував медик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як онкохвора Шеннен Догерті розлучилася з чоловіком. Екскоханий зізнався, що вже два роки зраджував їй.