"Заберу сюди свою дитину": ексдружина Налчаджиоглу зізналася, чи назавжди "втекла" в Дублін

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тільки нещодавно Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус раділи власному весіллю в Конча-Заспі, як тепер їм доводиться уникати запитань про розлучення. І хоча пара офіційно вирішила не коментувати свої стосунки, шанувальники вже встигли багато чого вигадати.

Так, після того як Мурат Налчаджиоглу загуляв з ефектною брюнеткою , користувачі Мережі припустили, що Лілія Реус вирішила переїхати подалі від колишнього обранця. На тлі цього з'явилися чутки, ніби візажистка переїхала в Дублін, звідки ділиться знімками в соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І хоча зараз дівчина дійсно перебуває не в Україні, ігнорувати плітки вона не стала. У Stories в Instagram Лілія зізналася, що зараз вона просто гостює у подруги. І попри те, що в Ірландії вона розважається і відволікається від особистих труднощів, уже незабаром блогерка повернеться додому.

Часте запитання, яке я постійно отримую, це про те, чи переїхала я жити в Дублін на постійній основі, чи я планую повертатися в Україну. Я приїхала сюди до своєї подруги, вона живе вже тут понад два роки. Вона запросила мене до себе в гості, щоб я приїхала, розвіялася, повністю змінила обстановку, побачила щось нове, щось інше, перезавантажилася і зрозуміла, куди і як рухатися далі,

- зізналася Лілія Реус.

І все ж дівчина не стала приховувати від підписників, що спочатку дійсно думала щодо того, щоб змінити місце постійного проживання. Однак Лілія впевнена, що ніде не почуватиметься настільки комфортно, як удома, тож надовго залишати Україну вона поки що не планує.

Спочатку я справді думала, що переїду сюди жити, заберу сюди свою дитину, маму, ми почнемо життя з чистого аркуша. Усюди добре, але вдома - найкраще. Зовсім скоро я повернуся додому, моя відпустка закінчиться вже післязавтра (14 грудня - прим. ред.). Поки що я повертаюся в Україну, а далі - буде видно. Життя все розставить на свої місця,

- підкреслила блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина . Цікаво, що запроданка досить часто позитивно реагувала на публікації ексчоловіка , пов'язані з його розставанням і складними обставинами в житті.