"Вона не могла вчинити по-іншому": український режисер порозмірковував,чому Алла Пугачова виїхала з росії

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український режисер-постановник Олег Бондарчук висловився щодо Алли Пугачової, яка здивувала резонансною заявою на тлі чуток про виступи в рф. Зокрема. Бондарчук порозміркував на тему того, чому на початку широкомасштабного вторгнення її країни в Україну, Алла Борисівна виїхала з росії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож досвідчений режисер, який займався такими проєктами, як "Голос країни", "Фабрика зірок", "Вар'яти" твердо переконаний, що цей вчинок був дуже потрібен артистці. 43-річний Бондарчук розповів про це в інтерв'ю Оbоz.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Вона не могла вчинити по-іншому": український режисер порозмірковував,чому Алла Пугачова виїхала з росії - фото №1

Чоловік впевнений, що для Алли Борисівни є не просто важливим, а навіть сакральним її своєрідна книга буття. Виконавиця повинна останні сторінки цієї книги прожити як слід Бондарчук у своєму коментарі зауважив, що примадонна не могла закінчити своє  життя в країні, яка топить  інший народ у крові.

Я впевнений, що для неї був надто важливим цей протест, а її прихильникам вкотре вказав на те, ким вона є. Вона не могла вчинити по-іншому. У 1986-му році Пугачова перша серед артистів поїхала в Чорнобиль після аварії, щоб виступити для працівників станції. Це був емоційний вчинок, що вартував їй здоров’я, бо там вона отримала велику дозу опромінення. Цю подію майже ніхто не пам’ятає. Я не знаю, чи має сьогодні це для когось значення чи в Україні, чи в росії. Але це було потрібно передусім їй самій, знову ж таки для власної книги буття, тому що в неї є міра відповідальності перед собою і майбутнім.

- резюмував Олег.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Максим Галкін та Алла Пугачова знову возз'єдналися в Ізраїлі. Пара з'явилася на ювілеї Андрія Макаревича.