Поки Налчаджиоглу відпочивав в обіймах іншої, його колишня дружина вперше прокоментувала розставання

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу вже хизується щасливими кадрами у компанії нової коханої . А от його підписники не припиняють сподіватися, що він все ж таки повернеться до стосунків з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Що вона сама думає на цей рахунок – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу побралися у червні цього року та демонстрували підписникам щасливі родинні стосунки. Тому коли вже у жовтні пара почала видаляти спільні фотографії з соцмереж – їх підписники були неабияк здивовані. І все ж чутки про розлучення Мурат та Лілія тривалий час намагалися не коментувати, проте коли бізнесмен показав свою нову дівчину – стало все зрозуміло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поки Налчаджиоглу відпочивав в обіймах іншої, його колишня дружина вперше прокоментувала розлучення - фото №1
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Сама Лілія Реус досі не спішить коментувати причини розлучення з чоловіком. Проте у коментарях під її публікаціями в Instagram фоловери часто залишають питання стосовно розриву її стосунків з колишнім Ані Лорак. На цей раз вона нарешті дала відповідь, хоча й не стала розкривати усіх деталей.

У житті буває все,

– коротко відповіла Лілія Реус.

Поки Налчаджиоглу відпочивав в обіймах іншої, його колишня дружина вперше прокоментувала розлучення - фото №1
Фото: instagram.com/__l_i_l_i_a___
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше було розсекречено нові  подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу  з Ані Лорак. Окрім того, стало відомо про причини його розриву з Лілією Реус.