Ще одна втрата... Помер Джеймс Коттак — зірка культового рок-гурту Scorpions

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Не встигли ми прийти в себе після новини про смерть Віталія Білоножка , як сталася ще одна гірка втрата. З життя пішов учасник гурту Scorpions Джеймс Коттак. Деталі цієї сумної новини читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua.

Стало відомо про трагічний кінець життя видатного американського музиканта Джеймса Коттака. Протягом багатьох років він був барабанщиком культового рок-гурту Scorpions, однак в один момент історія видатного артиста перервалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джеймс Коттак помер у віці 61 року. Сталося, це вранці 9 січня, у Луїсвіллі, штат Кентуккі, США. Як пише видання  TMZ , смерть зірки підтвердила його дочка Тобі. Наразі не встановлено конкретної причини, через яку артист пішов з життя.

Ще одна втрата... Помер Джеймс Коттак — зірка культового рок-гурту Scorpions - фото №1

Хто такий Джеймс Коттак?

Джеймс Коттак — американський музикант, відомий як ударник у групах Scorpions та Kingdom Come, а також як гітарист і вокаліст у своєму власному проєкті Kottak. Він був учасником гурту Scorpions з 1996 по 2016 рік, внісши свій вклад у створення шести альбомів колективу. Легендарний колектив він покинув через труднощі, пов'язані з алкогольною залежністю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також сьогодні стало відомо, що помер зірка "Людей Ікс". 42-річний Адан Канто несподівано пішов з життя .

Фото: Getty Images