Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун

Новини шоубізнесу
809
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Гатун — актриса театру, кіно та зірка "Вечірнього Кварталу", яка донедавна досить успішно будувала кар'єру в українському шоубізнесі. Однак вона втрапила до гучного скандалу через свій неоднозначний  номер про переселенку зі Скадовська . Як виявилося, біографія Гатун налічує ще чимало несподіваних фактів, які вас точно здивують.

Неочікувані факти про Ірину Гатун

Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №1

Ірина Гатун народилася 30 вересня 1987 року в Києві, але виросла та довгий час жила в Ніжині. Їй 36 років. За знаком Зодіаку актриса Терези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гатун закінчила музичну школу за класами хору та фортепіано. Батьки акторки досі співають у хорі української пісні "Червона калина", а ось сама Ірина відвідувала дитячий хор "Червона калинонька", де займалася разом з солісткою гурту Go_A Катериною Павленко.

До столиці Ірина переїхала через кохання, яке так і не склалося. Там вона закінчила Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Понад п'ять років Гатун працювала в готелях і ресторанах.

Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №2

У світ театру та кіно Гатун потрапила випадково. Вона працювала барменом на виїзному банкеті у Театрі юного глядача, де познайомилась з актрисою Інною Мірошниченко. Та направила її у театр "Чорний квадрат".

Виявляється, до "Жіночого кварталу" Гатун кликали декілька разів. Спочатку актриса відмовлялася через свій графік, а потім виставила організаторам дві умови: ніхто не покине шоу через неї та їй не потрібно буде відмовитися від роботи в "Чорному квадраті".

У грудні 2023 року Гатун пішла з "Жіночого Кварталу" , щоб замінити Олену Кравець в шоу "Вечірній Квартал". Однак ця історія не увінчалася успіхом. У новорічну ніч на ТВ вийшов номер Гатун, в якому вона зіграла українську біженку зі Скадовська, яка не може перейти на українську мову та сама себе принижує перед жителем західної України, говорячи що вона "сіськадовська". В Мережі гостро відреагували на такий "витвір мистецтва" та засудили команду "Вечірнього Кварталу". Згодом сама Ірина попросила вибачення за неоднозначний номер, однак публіка ображена досі.

Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №1
Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №2

Після скандалу з'явилися ще цікаві факти з життя Ірини. Виявляється, актриса їздила до окупованого Криму у 2019 році. А у 2015 році Гатун ділилися світлинами, на яких вона у радянській формі святкує 9 травня.

Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №3
Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №4

Полюбляє Гатун російську культуру. На сайті "Чорного кварталу" Ірина зазначає , що її улюблені актори це Олег Янковський та Фаїна Раневська.

У січні 2024 року Ірина Гатун  потрапила в базу "Миротворець" . Там зазначається , що актриса брала участь у "гуманітарній агресії проти України" та "знущалася з українських громадян, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях".

Багатьох українців цікавить ще одна деталь — особисте життя Ірини Гатун, її сім'я та чоловік. Актриса неодружена та немає дітей. Про своє особисте вона розповідає рідко. Однак в Мережі ходили чутки про роман Ірини з Юрієм Ткачем. Зірка все спростувала та запевнила, що Юра — її найкращий друг. Тільки от в нього вдома вона буває частенько. Там в неї є своя кімната та зубна щітка.

Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти  про співака Alekseev. Він дуже пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою.