"Вже місяць я кайфую": Лілія Ребрик розповіла, як проходить її вагітність у 42 роки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик, яка зізналася де народжуватиме третю дитину поспілкувалася зі своїми шанувальниками, які поставили їй запитання щодо її вагітності та майбутніх пологів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Допитливі фоловери запитали у Лілії, наскільки їй складно виношувати дитину у свої 42 роки. Знаменитість відверто зізналася, що перші дві вагітності для неї були тяжчими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ребрик каже,  що тоді її мучив токсикоз, а нині все в порядку і навіть натяків на хворобливе самопочуття  немає. Селебритіс розповіла:

Дві попередні вагітності в мене був токсикоз всі дев'ять місяців. А втретє нарешті на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приборкала. Так що вже місяць я кайфую.

"Вже місяць я кайфую": Лілія Ребрик розповіла, як проходить її вагітність у 42 роки - фото №1

Окрім того, Ребрик розкрила секрет, чи обрала ім'я  для своєї третьої дочки. Телеведуча заявила, що це надскладне завдання для її родини. Цікаво, що Лілія обирає ім'я, яке було б співзвучне з прізвищем Дика.

Скажу так: є вже варіант, але поки не скажу. Звикаємо, говоримо з нею…Коли зустрінемося – зрозуміємо, чи підходить ім'я. До того ж прив'язка до прізвища Дика. Ще треба, щоб всім членам родини подобалося. Задача із зірочкою,

- підсумувала Ребрик.

"Вже місяць я кайфую": Лілія Ребрик розповіла, як проходить її вагітність у 42 роки - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Лілія Ребрик опублікувала ексклюзивне фото з батьками та розповіла про свій стан. Телеведуча заявила, що відчуває себе спустошеною.