Не обійшлося без лікарів та медичної страховки: Саліванчук розповіла, що сталося з її сином на відпочинку в Португалії

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка театру та кіно, зірка "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук ошелешила новиною про хворобу старшого сина Гліба, який підхопив недуг на відпочинку в Португалії.  Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі Анна не перевезла сина із сонячної країни, а знаходиться там разом з ним у лікарні. До речі, йому стало зле вже перед вильотом з України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

 Про це  та стан медицини в Португалії Саліванчук повідомила у себе в Instagram Stories. Вона написала:

Наш відпочинок не міг обійтися без лікарів та медичної страховки. На жаль, Гліб отруївся або якийсь ротовірус, і ми мусили провести день в номері з ліками і постійними забігами до унітаз. У Португалії проблема з лікарями. Нам терміново потрібна крапельниця, а нам годину треба чекати, щоб до нас підійшов лікар. В Україні навіть під час війни все набагато краще, бо в нас найкращі лікарі і є безкоштовна швидка, а тут такі ціни… Жах!

Не обійшлося без лікарів та медичної страховки: Саліванчук розповіла, що сталося з її сином на відпочинку в Португалії - фото №1
Не обійшлося без лікарів та медичної страховки: Саліванчук розповіла, що сталося з її сином на відпочинку в Португалії - фото №2

Анна каже, що її дитина 12 годин без води і його постійно нудить. Проте все одно їм довелося чекати на лікаря годину на стільчиках у коридорі.

Знаменитість розповіла, що Гліб вже 12 годин перебуває без води і його постійно нудить. Акторка була змушена чекати на лікаря понад годину, сидячи на стільчику в коридорі. Вона телефонувала в інші лікарні задля того, аби пришвидшити медичний огляд, однак нічого не допомагало.

У підсумку, Саліванчук розповіла, що її син наразі лежить на огляді у лікаря. Усі необхідні аналізи було здано, але стрес, який пережила Анна, залишив свій відбиток.

У вену потрапили з третього разу, бо нам дали не лікаря, а інтерна. В нього тряслися руки, я думала, що я їх приб’ю. Та їм пощастило, що я не знаю португальської, а вони погано знають англійську.

Повідомляється, що лікарі виявили, що це не отруєння, а все-таки вірусна інфекція. Анна щиро вірить, що скоро Глібу стане набагато краще і вони зможуть покинути цю країну та поїхати додому.

Не обійшлося без лікарів та медичної страховки: Саліванчук розповіла, що сталося з її сином на відпочинку в Португалії - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Саліванчук розповіла, чому її чоловік досі не воює. Акторка заявила, що хейтери будуть завжди.