Не обділені увагою представниць прекрасної статі: хто з відомих українських чоловіків часто змінює жінок (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Для журналістів питання особистого життя селебритіс завжди будуть актуальними. Тема стосунків знаменитостей цікавить як жіночу, так і чоловічу аудиторію. Захоплення чужим особистим життям певно ментально закладено у абсолютної більшості звичайних читачів. Відтак, кожен може віднайти у стосунках зірок шоу-бізнесу як плюси, так і мінуси.

Що можна сказати напевно, так це те, що не варто шукати у взаєминах відомих людей кохання, яке трапляється раз на мільйон років. У переважній більшості - це не довгострокові шлюби, спрямовані на піар. Тож, посилаючись на видання  OBOZ.UA  пропонуємо вашій увазі топ-3 бабіїв у вітчизняному шоу-бізнесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мурат Налчаджиоглу 

Відомий український підприємець турецького походження вже був двічі одружений на українках. Перший його шлюб наробив галасу ще у 2009 році. Тоді Мурат одружився з поп-дівою Ані Лорак. Через постійні зради чоловіка пара не змогла далі жити разом і прийняла рішення розлучитися у 2019 році. Два роки тому Мурат почав стосунки з візажисткою з Києва Лілією Реус, а у 2022 році одружився з нею. Однак, Реус не стала тією єдиною, з якою Мурат хотів би прожити все своє життя. Зовсім нещодавно пара майже синхронно повідомила про розрив своїх стосунків. Наразі ж Мурата все частіше бачить в компанії відомої блогерки та його нової пасії Анастасії Фоксі.

Не обділені увагою представниць прекрасної статі: хто з відомих українських чоловіків часто змінює жінок (ФОТО) - фото №1

Володимир Остапчук

Популярному телеведучому ще немає 40 років, але він уже три рази йшов під вінець. Вперше шоумен одружився у 2007 році. Тоді його дружиною  стала перекладачка Олена Бойченко. Від неї Володимир має двох дітей. Через 10 років шлюб Олени та Володимира припинив своє існування і в 2020-мц Він одружився з Христиною Горняк. Вони планували майбутнє сімейне життя, проте сталося не так, як гадалося і пара, буквально через два роки розлучилася. Третьою пасією Остапчука, буквально у минулому році стала 23-річна блогерка Катерина Полтавська.

Не обділені увагою представниць прекрасної статі: хто з відомих українських чоловіків часто змінює жінок (ФОТО) - фото №2

Олександр Кривошапко

Забутий співак, учасник першого сезону шоу "Х-фактор" по праву потрапляє до цього топу чоловіків, які не обділені жіночою увагою. Олександр був помічений у публічному просторі із чотирма жінками. Зокрема, першою  його коханою стала відома танцівниця Тетяна Денисова. До речі, вона нині мешкає в росії та підтримує путінський режим. Разом з Кривошапко Тетяна прожила в період з 2011 по 2012 рік. Наступною в житті співака стала модель Марина Кінські. Разом з нею Кривошапко проживав у цивільному шлюбі. При цьому, дівчина народила йому доньку. Наступною коханою виконавця у 2022 році стала косметологиня Марія. Але минулого року і ці стосунки теж закінчились. Наразі ж Олександр вже має нову дівчину. Він часто публікує світлини з нею у своїх соцмережах.

Не обділені увагою представниць прекрасної статі: хто з відомих українських чоловіків часто змінює жінок (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Кривошапко показав свою 6-річну доньку. Артист розповсюдив щемливі кадри в Instagram-Stories.

ФОТОOBOZ.UA