Кацурін показав "пристрасть на дивані" із Дорофєєвою та кадри з весілля, які раніше не бачили фанати (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна стали для багатьох чималим шоком. Але, попри всі докори, пара не тільки зберегла романтичний звʼязок, а й уклала офіційний шлюб влітку 2023 року.

Оскільки це була закрита церемонія, широкому загалу мало що відомо про весілля Наді та Міші. Та й самі вони намагаються берегти особисте трохи далі від публіки, лишень зрідка показуючи романтичні кадри. Але днями Міша Кацурін зробив виключення і показав архівні фото, які раніше аудиторія не бачила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На знімках було декілька кадрів з їх весілля. Зокрема, де наречений цілує свого маленького сина від попереднього шлюбу. Окрім того, ресторатор показав чорно-біле фото, яке було зроблене відразу після того, як Надя Дорофєєва сказала йому заповітне "так".

Кацурін показав "пристрасть на дивані" із Дорофєєвою та кадри з весілля, які раніше не бачили фанати (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/misha_katsurin
Кацурін показав "пристрасть на дивані" із Дорофєєвою та кадри з весілля, які раніше не бачили фанати (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/misha_katsurin

Окрім того, Кацурін поділився й спільним кадром з дружиною. У своєму блозі він підписав її, як "пристрасть на дивані". На фото Надя Дорофєєва сидить у чоловіка на колінах та обіймає його.

Кацурін показав "пристрасть на дивані" із Дорофєєвою та кадри з весілля, які раніше не бачили фанати (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/misha_katsurin
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Надя Дорофєєва засвітила будинок,  в якому мешкає з Мішею Кацуріним. Варто зазначити, що завдяки короткому ролику підписникам нарешті вдалося уважніше роздивитися дім, у якому артистка оселилася з другим чоловіком.