"Ви крадете мою музику": співачка KOLA гнівно розповіла, як слухачі не дають змоги заробляти артистам

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка Анастасія Прудіус, відома під псевдонімом KOLA, яка засвітила свою фігуру в купальнику , обурилася на фанатів. Зірка розповіла, яким чином слухаючи музику не на офіційних музичних платформах, слухачі не дають заробляти артистам. Більше деталей розповідаємо на HOCHU.ua!

Нещодавно прихильниця Коли залишила захватний коментар про те, як їй подобається музика популярної української акторки. Проте сама співачка залишилась не надто задоволеною, оскільки на скріншоті було видно, що фанатка слухає її композиції не офіційно, через Telegram-боти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

KOLA зазначила, що багато хто продовжує підтримувати піратство, тому неофіційно слухає музику не на стрімінгових сервісах. А таким чином, артисти не отримують роялті від прослуховувань і не можуть повноцінно заробляти на своїй творчості.

Європа, Америка, Велика Британія до нас ставляться дуже дивним чином, тому що в нашій країні ще й досі розвинене піратство. Слухати пісні в Telegram – це є піратство. Ви крадете музику творців, музикантів. Це не класно, це – ганебно. За кордоном всі люди розуміють, що для того, аби послухати пісню, їм потрібно скачати її на будь-якому музичному майданчику. Саме тому українські виконавці отримують набагато менше грошей за свої пісні з усіх музичних майданчиків та з YouTube, тому що Spotify, AppleMusic та інші знають про те, що в нашій країні є піратство,

– висловилася KOLA.

"Ви крадете мою музику": співачка KOLA гнівно розповіла, як слухачі не дають змоги заробляти артистам - фото №1
Фото: instagram.com/kola__official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка KOLA та український військовий Павла Вишебаба  випустили трек "Шлях" . Варто зазначити, що це не перша їх спільна робота, проте увагу слухачів вона привернула не менше, ніж минулого разу.