Онук Віталія Білоножка розчулив спогадами про останню розмову з артистом перед смертю

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Легендарного співака Віталія Білоножко не стало на 71-му році життя. Артист помер через зупинку серця 9 січня 2024 року, залишивши в памʼяті великої кількості людей свою творчість. Тому не дивно, що такі новини стали несподіванкою для його шанувальників і величезним ударом для рідних та близьких.

У день прощання з померлим народним артистом України, його онук Віталій, якого було названо на честь відомого діда, пригадав їх останню розмову. За словами хлопця, вона сталася на Новий рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Віталій зізнався журналістам "Суспільного" , що зірковий дідусь постійно розповідав йому цікаві історії з власного досвіду. А свої промови Білоножко зазвичай закінчував словами про те, аби онук "не спокушав долю". В останній раз коли вони говорили, все сталося так само.

Він як завжди почав розповідати якісь історії з життя. Майже кожну розмову він закінчував зі словами "Віталію, не спокушай судьбу". І я завжди не дуже розумів, бо мені здавалося, що дід тримав долю за руки,

– розповів онук Білоножка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чим прославився Віталій Білоножко за роки своєї карʼєри.  У нашому матеріалі  ви знайдете інформацію про життєвий шлях зірки та його неперевершені українські пісні.