Ексчоловік Ані Лорак повернувся до України і вже повів нову кохану по ресторанах

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще нещодавно Мурат Налчаджиоглу радів весіллю з Лілією Реус, а вже зараз водить по елітних закладах нову обраницю . Пара повернулася в Україну і похизувалася новими романтичними кадрами. Більше подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Український бізнесмен турецького походження повернувся зі свого відпочинку в компанії Анастасії Фоксі, проте і надалі продовжує приділяти дівчині максимум вільного часу. У компанії друзів пара відсвяткувала Новий рік в Дубаї, а після – вже вдвох відправилися на романтичне побачення у столиці Туреччини. Тепер же Мурат Налчаджиоглу вирішив пройтися місцевими київськими закладами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, на своїй сторінці в Instagram колишній чоловік Ані Лорак поділився новими кадрами з коханою. Пара відвідала один зі столичних елітних японських ресторанів, де компанію їм склала подруга Анастасії. Мурат продемонстрував, як пройшов їх вечір знайомств, а також вже встиг зізнатися у глибоких почуттях до нової дівчини.

Ексчоловік Ані Лорак повернувся до України і вже повів нову кохану по ресторанах - фото №1
Фото: instagram.com/anastasija_foxy2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше було розсекречено нові  подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу  з Ані Лорак. Окрім того, стало відомо про причини його розриву з Лілією Реус.