Галкіна і Вєрку Сердючку жорстко покарали в ОАЕ через їхні проукраїнські погляди

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російський шоумен Максим Галкін, який відсвяткував річницю стосунків з дружиною, та український артист Андрій Данилко , більш відомий у ролі Вєрки Сердючки, отримали жорстке покарання від влади ОАЕ. А все через те, що знаменитості висловлюють проукраїнську позицію та відкрито засуджують російську агресію. Що про це відомо – усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua.

Як повідомляють росЗМІ, нещодавно на своїх концертах в Дубаї артисти висміювали російську диктатуру та негативно висловлювалися про росіян, які підтримують вторгнення рф в Україну. Проте "русофобські" виступи влада ОАЕ не зацінила, тому вирішила покарати Максима та Андрія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, після низки антиросійських концертів артистів в Дубаї, держоргани оштрафували їх у розмірі 100 тис дирхам (понад 1 млн грн). Ба більше, Данилко тепер нібито довічно заборонений вʼїзд в Емірати, а Галкін не зможе там більше виступати, проте поки може просто так навідуватися в ОАЕ.

Пояснюють такі дії стосовно артистів тим, що на території Еміратів заборонені провокаційні заяви стосовно інших дружніх країн. І хоча росію вкрай важко віднести до таких, держоргани впевнені, що своїми діями артисти нібито розпалюють "міжнаціональну ворожнечу".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як Андрій Данилко провів  благодійні концерти за кордоном . Виявилося, що Вєрку Сердючку зустрічали переповнені зали фанатів у Канаді та США.