12 років узаконеного щастя: Максим Галкін зачарував святковим фото з Аллою Пугачовою

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зовсім недавно Максима Галкіна та Аллу Пугачову підловили на романтичному побаченні , присвяченому річниці їхніх стосунків. А днями пара відсвяткувала ще й річницю весілля. Як кохані провели цей день - усі подробиці розповідаємо нижче.

Відомо, що стосунки популярного коміка і примадонни російської естради тривають уже 22 роки. Тривалий період пара намагалася свої стосунки, проте чутки взяли гору і знаменитості публічно розсекретили, що їх дійсно пов'язують романтичні почуття. І лише тільки через 10 років стосунків Алла Пугачова і Максим Галкін офіційно одружилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що точна дата весілля (або розпису) знаменитостей публіці невідома, адже цього дня підтримати пару зібралися тільки найближчі. І все ж 24 грудня Максим Галкін натякнув, що саме цей день є річницею його весілля з Аллою Пугачовою. У новій публікації в Instagram гуморист показав, як вони з дружиною відсвяткували 12-ту річницю весілля.

12 років узаконеного щастя,

– коротко підписав публікацію Максим Галкін.

12 років узаконеного щастя: Максим Галкін зачарував святковим фото з Аллою Пугачовою - фото №1
Фото: instagram.com/maxgalkinru/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Максим Галкін напився просто на сцені , виступаючи разом з Макаревичем. Реакція Алли Пугачової порвала зал, адже артистка була незадоволена поведінкою чоловіка.