Травесті-діва Монро відверто зізналася, чи дійсно крутила роман з народним депутатом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська травесті-діва Монро, яка показала себе до пластики , зізналася, чи правді вона була у стосунках із народним депутатом України. Хто із впливових чоловіків їй подобався, та чи стався між ними роман – усі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Днями зірка соцмереж відсвяткувала своє 46-річчя, а на честь цього записала для публіки нове розмовне відео  для YouTube у стилі Vogue. В ньому Монро відповіла на 46 питань, в тому числі й на ті, які стосувалися її особистого життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, за словами Монро, найбезглуздіші чутки, які колись розпускали про неї, так це те, що вона ніби мала роман із народним депутатом. Сама травесті-діва запевняє, що це не правда. Проте вона додала, що раніше її приваблював Микола Тищенко, але це було ще задовго до того, як він отримав статус депутата.

Найбрехливіші чутки – я була коханкою народного депутата. Але, на жаль, не сталося поки що… Мені колись візуально подобався Микола Тищенко. Але це було в нульових,

– зізналася травесті-діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що 45-річна травесті-діва Монро  пішла вчитися в універ . Знаменита блогерка навчатиметься на магістерському рівні!