Показала кадри зі спільної прогулянки: Анастасія Приходько здивувала знімками з підрослим сином (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка вщент розкритикувала новорічний музичний концерт, де виступала Віра Брежнєва, продемонструвала ексклюзивні кадри зі своїм 2-річним сином Лукою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Атмосферні світлини артистка розповсюдила у себе в Instagram Stories. Зокрема, співачка продемонструвала вечірню прогулянку з Лукою неподалік свого заміського маєтку. Очевидно, що хлопчик любить побавитися на снігу, а саме покататися на санчатах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Показала кадри зі спільної прогулянки: Анастасія Приходько здивувала знімками з підрослим сином (ФОТО) - фото №1
Показала кадри зі спільної прогулянки: Анастасія Приходько здивувала знімками з підрослим сином (ФОТО) - фото №2

Після снігових забав Анастасія показала як проходить її вечір з дітьми. На кадрах видно, що любляча мама переглядає з найріднішими людьми мультфільм.

Після прогулянки з купою дітей у хаті дивимося "Шрек 2",

- підписала фото артистка.

Показала кадри зі спільної прогулянки: Анастасія Приходько здивувала знімками з підрослим сином (ФОТО) - фото №3

Зауважимо що у 36-річна Анастасія Приходько наразі від свого нинішнього шлюбу з чоловіком, на ім'я Олександр має двох дітей: 8-річного Гордія та дворічного Луку. Щодо попередніх стосунків, то від бізнесмена Нурі Кухілави артистка має 13-річну доньку Нану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як розгнівана Приходько рознесла одну з клінік, в якій не зробили операцію її сину. Артистка заявила, що ганьба такій лікарні.