Кінець карʼєри? Після "голої вечірки" проти Кіркорова ввели "санкції" навіть на московії

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Путініст Філіп Кіркоров попав не тільки під санкці РНБО, а й під масову культуру скасування у країні болот. Після участі у скандальній "голій вечірці" блогерки Івлєєвої, артисту не допомогли навіть вибачення перед Пєсковим . Адже нещодавно його усунули з найбажанішого концерту на московії. Більше деталей ми зібрали на HOCHU.ua!

Поки сама Настя Івлєєва розбирається з податковими та намагається уникнути штрафу сумою майже у 800 тис. доларів, учасники скандальної вечірки продовжують прощатися з власними карʼєрами. На черзі став Філіпп Кіркоров, якого почали активно вилучати з етерів пропагандистського телебачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За інформацією пропагандистського видання  МК , проти путініста висунули одне з найбільш болісних для ного рішень. А саме – його видалили з традиційного російського підсумкового концерту "Пісня року". Варто зазначити, що для росієн це є показовий захід, у якому мріють приймати участь представники поп-сцени на болотах.

Програму в терміновому порядку перемонтували. В результаті глядачі не тільки не почули голос співака, але і не побачили навіть його обличчя. В результаті нового монтажу вийшло так, що Кіркоров і зовсім не виходив на сцену з іншими артистами,

– пишуть російські ЗМІ.

За словами журналістів, для артиста це стало величезним ударом. Ба більше, Кіркорова навіть не показали під час спільного виходу зірок. Натомість усі кадри, де міг засвітитися скандальний артист, видалили під час монтажу.

Саме виступ на "Пісні року" він завжди вважав головною нагородою артиста. І, кажуть, дуже засмутився, коли дізнався, що в результаті не потрапив навіть у спільний вихід зірок. До слова, Його спільну пісню з Люсею Чеботіною з ефіру теж вирізали,

– зазначають інсайдери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один судовий скандал. Виявилося, що кліп Баскова тепер  не можна крутити на росТБ . Один із телеканалів уже заплатив за це штраф у 1 млн.