Христині Соловій - 31: якими композиціями дивувала українців талановита виконавиця (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

17 січня українська виконавиця Христина Соловій, яка приємно здивувала новим альбомом із щедрівками, святкує свій 31-ий день народження. В українську музичну індустрію Христина увірвалася ще у 2015 році.

Народилася артистка 17 січня 1993 року у Дрогобичі  в родині хорових диригентів. Музикою дівчина захоплювалася з дитинства, а у 20 років взяла участь у шоу "Голос країни" в складі команди Святослава Вакарчука. Тож, з нагоди дня народження Христини, вашій увазі представляємо топ-5 композицій виконавиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Хто, як не ти?"

Христина є максимально ліричною співачкою. Тема кохання дуже поширена в її творчості. Трек "Хто як не ти?" - справжня ода взаємній любові.  Відеоробота на трек вже зібрала 29 мільйонів переглядів.

"Любий друг"

Трек має максимально чаруючий вайб. Приспів чіпляє буквально з перших слів.

 "Fortepiano"

Чуттєва лірична робота від іменинниці. Цю композицію артистка випустила 6 років тому та зібрала на ютубі понад 13 мільйонів прослуховувань.

"Тримай"

Без сумніву, найвідоміший трек Христини. Відеоробота на композицію зібрала більше 57 мільйонів переглядів на офіційному ютуб-каналі знаменитості. Саме завдяки пісні "Тримай" виконавиця і заробила власний бренд.

"Стежечка"

Цей трек став офіційним саундтреком до українського фільму "Крути 1918". Режисером відеоролика, як і фільму, виступив Олексій Шапарев.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Оля Полякова відсвяткувала 45-ий день народження. Ми зібрали 10 кращих хітів артистки.