"Хочу створювати проєкти, які будуть цікавими та актуальними": Горбунов розповів про майбутні плани на 2024 рік

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український актор, телеведучий та шоумен Юрій Горбунов, який відмовився від ордену, поділився зі своїми шанувальниками планами на 2024 рік. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний допис знаменитість  розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram . Зокрема, він заявив, що не любить завчасно говорити про те, що буде робити поки плани не реалізуються. Однак, Юрій дав зрозуміти, що цей рік дракона буде для нього воістину плодовитим, а сам артист не буде сидіти на місці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, 53-річний Горбунов заявив, що і надалі буде всіма можливими способами допомагати наближати перемогу України у війні з рф. Отож, продюсер написав:

Тож плануємо чимало нових благодійних концертів та аукціонів для допомоги ЗСУ. Також хочу створювати проєкти, які будуть цікавими та актуальними для українців. Звичайно, усе це ще у процесі, але надіюся, скоро розповім докладніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, яку "стипендію" отримує Горбунов в органі, де розподіляються бюджети на український кінематограф. У Раді державної підтримки кінематографії Юрій Горбунов почав працювати ще навесні 2021 року.