"Токсикоз як рукою зняло": 42-річна Ребрик повідомила про плюси та мінуси своєї вагітності

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка поділилася тим, як проходить її вагітність у 42, відверто розповіла про плюси та мінуси свого цікавого положення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram Ребрик розповіла, що хоч і не вперше вагітна, але відчуває третю вагітність як доволі незнайомий для себе стан. 42-річна Лілія попри положення працює і суттєво менше відчуває втому, адже виділяє собі  час для відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, телеведуча зізналася, що її неабияк хвилюють обстріли. Через них знаменитість часто нервує та страждає від відсутності сну.

Після шостого місяця лише на третій вагітності мій організм нарешті припинив пручатися. Токсикоз як рукою зняло! Незнайоме для мене прекрасне відчуття. Бо з дівчатами — що з Діаною, що з Поліною щодня всі дев'ять місяців токсикозила. Але то дрібниці в порівнянні з тим, яке щастя на тебе потім чекає,

- поділилася Лілія.

"Токсикоз як рукою зняло": 42-річна Ребрик повідомила про плюси та мінуси своєї вагітності - фото №1

Що до свого раціону, то тут зірка відзначила, що особливих потреб у харчуванні вона не має. Проте, трохи зайвих щасливих кілограмів Лілія все-таки набрала. Що ж до плюсів, то у знаменитості покращився стан волосся. А от щодо свого настрою, то він у Ребрик став максимально мінливим.

Якихось особливих уподобань в їжі як не було, так і не з'явилося. Проте з'явилися зайві кілограми, але це найщасливіші кілограми в світі, які милують око. Ще з плюсів — відросло волосся! Задачка із зірочкою: зберегти його й після пологів. Настрій  мінливий, емоції зашкалюють. Ще з мінусів — дуже чутлива стала до хейту. Особливо хейту на тему третьої вагітності.

"Токсикоз як рукою зняло": 42-річна Ребрик повідомила про плюси та мінуси своєї вагітності - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вагітна Лілія Ребрик здивувала мережу запальними танцями. Акторка та телеведуча танцювала разом з донькою.