Зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер під час відпочинку, а все через маленьку личинку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Британський актор, найбільш відомий за роллю Крістіана Грея у серії фільмів "50 відтінків сірого", серйозно постраждав під час відпочинку у Португалії. 41-річний Джеймі Дорнан ледь не помер, а все через контакт з гусеницею! Що саме сталося з актором – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Як повідомляє  Daily Mail з посиланням на подкаст "The Good, Bad and Unexpected", це сталося під час гри у гольф. І як виявилося, основною проблемою було те, що Джеймі Дорнан не відразу помітив, що щось не так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами близького друга актора Гордона Смарта, він перший почув занедужання. Оскільки його тато лікар, чоловік зрозумів, що його симптоми можуть вказувати на серцевий напад. Гордон звернувся до медиків, його терміново госпіталізували, а дорогою до лікарні він втратив свідомість.

Ми чудово провели час у перший день, багато грали в гольф, гуляли, випили багато вина. Наступного дня ми грали в гольф, і я почав відчувати поколювання в лівій руці, а потім лоскотання. Мій батько терапевт, тож я подумав: "Зазвичай це ознака початку серцевого нападу",

– розповів друг актора.

Проте ще через деякий час до лікарні доставили й Джеймі Дорнана, який почав відчувати оніміння кінцівок. Чоловік не став уточнювати, скільки часу вони провели тоді в лікарні, проте зазначив, що такий відпочинок міг стати для них фатальним. Ба більше, перший час друзі думали, що це могло статися через передозування кофеїном або алкогольне отруєння. Але, згодом вони дізналися, що це все відбулося через контакт з отруйною гусеницею.

Виявляється, на полях для гольфу на півдні Португалії водяться гусениці, які вбивають собак і викликають серцеві напади у чоловіків, яким за 40 років. Мені дуже пощастило, що я вибрався з цього місця живим. Ось і вся моя історія. Хороша новина в тому, що це було не передозування кофеїном і не похмілля. Це була отруйна, токсична гусениця,

– розповів 43-річний телеведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка серіалу "Емілі в Парижі" ледь не померла . Акторка Ешлі Парк опинилася у надважкому стані.

Головне фото: Getty Images