Після концерту на острові Пхукет, учасники російського гурту Бі-2 провели ніч у камері

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Учасники російсько-білоруського гурту "Бі-2" були затримані на Пхукеті після того, як напередодні відіграли там свій великий концерт. Що стало причиною та які будуть наслідки цього – усі деталі на HOCHU.ua!

Як повідомляють росЗМІ , артистів затримали саме через проведення концерту. Як виявилося, у музикантів нібито не було дозволу на роботу, зокрема проведення великого концерту на острові. Серед затриманих опинилися засновники гурту Шура (Олександр Уман) і Льова (Єгор Бортник).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють пропагандисти, ніч після концерту музиканти провели у камері. А місцева поліція говорить, що 26 січня відбудеться суд, який вирішить величину штрафу. Після його сплати артисти зобов'язані покинути країну.

Після концерту на острові Пхукет, учасники російського гурту Бі-2 провели ніч у камері - фото №1

Колега музикантів, російський продюсер Володимир Воронов, який проживає на Пхукеті, запевняє, що на учасників групи "хтось настукав". Адже "Бі-2" давно вели промокампанію концерту, розповсюджуючи рекламу свого виступу.

Варто зазначити, що раніше поліція Таїланду зупинила продаж квитків на концерти російських шоуменів Максима Галкіна й Руслана Бєлого, які засудили політику кремля та осудили вторгнення рф в Україну. Ймовірно, ці усі кампанії повʼязані, а ініціатором є посольство росії в Таїланді й генеральний консул у Пхукеті Володимир Соснов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що російський гурт "Бі-2" гастролює заради збору грошей на допомогу Збройним силам України. Олександр Уман та Ігор Бортник відкрито засудили путінський режим, а з літа 2022 року вони відмовилися давати концерти у рф, аби не фінансувати російську агресію.