Попит став шаленим! Ціна на годинник Шварценеггера стрімко зросла після затримання культуриста

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як Арнольд Шварценеггер став жертвою німецької бюрократії , ціна на годинник, через який і розгорівся скандал, збільшилася удвічі! Скільки тепер коштує аксесуар компанії Audemars Piguet, який вироблений лише у 20 екземплярах, та що повпливало на його ціну – усі деталі розповідаємо нижче.

17 січня ексгубернатора Каліфорнії було затримано в аеропорту в Німеччині. Причиною довгих розʼяснень ситуації стало те, що Арнольд Шварценеггер намагався перевезти годинник швейцарської фірми Audemars Piguet, який він планував продати на аукціоні за €20 тис. доларів в австрійському Кіцбюелі під час Всесвітнього кліматичного саміту. Виручені кошти культурист збирався передати на благодійність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На щастя, проблему було вирішено, проте Шварценеггеру довелося заплатити €26 тис. за годинник, €4 тис. податку і €5 тис. штрафу. А після, як повідомляють журналісти видання  Bild , ціна на сам годинник теж знатно збільшилася. Так, якщо до інциденту стартова ціна сягала €20 тис., то зараз аксесуар оцінюють у €50 тис. При чому журналісти зазначають, що це повʼязано не з особистими витратами культуриста, а саме з тим, що після ситуації на митниці, годинником зацікавилися десятки колекціонерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що син Арнольда Шварценеггера  одружиться з моделлю Victoria's Secret.  Патрік Шварценеггер і Еббі Чемпіон разом вже 8 років, проте тільки зараз актор наважився узаконити стосунки з моделлю.

Фото: Getty Images