"Потрібно бути обережною": Антоніна Хижняк зізналася, як бореться з сезонною хандрою і хто зазвичай перемагає у цій "битві"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відома українська актриса, яка прославилася завдяки серіалу "Спіймати Кайдаша" та скетчкому Нового каналу " Звʼязок ", розповіла, що її заряджає, та як їй вдається тримати баланс між відпочинком, роботою та сімʼєю. Ексклюзивні деталі від Антоніни Хижняк - вже у нашому матеріалі на HOCHU.ua!

Якщо у вас відчуття, ніби січень розтягнувся на кілька місяців, то знайте: ви не один! Зимова хандра приходить до багатьох зі скороченням світлового дня та погіршенням погодних умов. Через це у нас може постійно змінюватися настрій, знижуватись активність і взагалі зникати бажання щось робити...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Антоніна Хижняк, наприклад, зізнається, що з самого дитинства відчуває сильний вплив погоди на самопочуття. Акторка жартує, що з початком холодної пори впадає в анабіоз аж до весни:

З дитинства помітила за собою, що з початком холодів можу провалитися в апатичний стан і мати депресивний настрій. Однак у дорослому житті мене тримають на плаву обовʼязки – як перед рідними, так і перед колегами. Я мама, а це робота 24/7. І, звісно, в період зйомок, вистав просто не маю права дати собі розкиснути,

– каже Тоня.

"Потрібно бути обережною": Антоніна Хижняк зізналася, як бореться з сезонною хандрою і хто зазвичай перемагає у цій "битві" - фото №1

При цьому зірка завжди намагається підлаштовувати графік так, аби мати час побути на самоті. Каже, може "підзарядитися" як спілкування з друзями та рідними, так і просто побувши трохи наодинці з собою:

Мене дуже заряджає як спілкування з сімʼєю та колегами, так і відпочинок наодинці. Намагаюся дослухатися до себе і зрозуміти, завдяки чому додається енергія в конкретний момент. Тому інколи треба побути самій, інколи вийти в люди. І складаю графік так, аби перебувати в балансі.

Коли я дуже втомлена, незібрана, даю собі час на прокрастинацію. Однак потрібно бути обережною, бо цей стан небезпечний. Іноді провалюєшся в нього на довше, ніж хотілося б.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Антоніна Хижняк могла бути зовсім не актрисою! Розповідаємо, у якій ролі улюблена актриса мільйонів українців пробувала самореалізуватися не так давно.

Головне фото: Новий канал