Ексвіагрянка Кожевнікова видала справжню позицію мовчуна Меладзе щодо війни

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Анастасія Кожевнікова зізналася, що після початку повномасштабної війни в Україні вона спілкувалася зі своїм експродюсером Костянтином Меладзе. І хоча сам композитор зайняв мовчазну позицію, співачка зізналася, що листувалася з ним на тему російського вторгнення. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У проєкті "Ранок у великому місті" Анастасія Кожевнікова розповіла , що після початку сольної кар'єри продовжувала спілкуватися з іншими учасницями "ВІА Гри" та їхнім наставником. Ба більше, на початку російського вторгнення в Україну вони з Костянтином Меладзе писали одне одному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка зазначила, що не вважає правильним розголошувати позицію свого колишнього продюсера. Особливо з огляду на те, що сам він всіляко уникає запитань про війну і російську агресію. Проте Кожевнікова натякнула, що Меладзе поділяє позицію українського народу, який бореться з російською диктатурою.

Обговорювали, але я нічого не можу говорити (за нього - прим. ред.). Якщо ви хочете почути його думку, то вона така сама, як і наша. Але більше не можу нічого говорити, це неправильно,

- підкреслила ексвіагрянка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, як виглядає особняк Меладзе в Криму, який він ніяк не може продати. Щоб прискорити процес, він навіть скинув понад 100 тисяч доларів.