На хвилі чуток про розлучення та зради, Потап спантеличив своїм публічним вибаченням перед Каменських

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

В медіапросторі вже не перший місяць гуляють чутки про неминуче розлучення Насті Каменських та Потапа. А днями продюсер тільки "підлив масла в вогонь", натякнувши, що в їх стосунках дійсно є серйозні проблеми... Що саме сталося – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

42-річний репер опублікував на власній сторінці в Instagram свої "філософські" роздуми. У них артист зазначив, що кожна людина має право на помилку, і він не є виключенням. Проте прийняти свої помилки та вміти попросити за них вибачення – один з найголовніших вчинків, що допоможе зберегти "здорові стосунки".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що підписники репера припустили, ніби ці слова він адресував дружині, співачці Насті Каменських. А приводом для таких обговорень стало те, що на фото зображений песик артистки. Та й, окрім того, у соцмережах вже давно ходять чутки про невірність Потапа і те, що Каменських вирішила його покинути. Проте поки зіркова пара не коментує такі плітки.

Ми всі робимо помилки, незалежно від їхнього розміру. Але коли приходить час вибачитися, знайти правильні слова стає складним випробуванням, як підкорення гір. Зізнатися у своїх помилках, сказати "Вибач" нелегко для всіх, і це нормально. Це вимагає мужності та покори, щоб взяти на себе відповідальність за свої дії. Ця боротьба з вибаченням не є незвичайною. Це важка реалізація того, що ми не ідеальні, але це чудовий урок для особистого зростання. Пам'ятайте, що вибачатися це не слабкість, це дає нам силу і показує нашу здатність утримувати здорові стосунки,

– написав Потап.

На хвилі чуток про розлучення та зради, Потап спантеличив своїм публічним вибаченням перед Каменських - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що експідопічна Потапа  відверто відповіла , чому більше не спілкується зі скандальним продюсером. Також вона прокоментувала і скандальну поведінку свого колишнього продюсера.