"Хтось боїться великої уваги й потенційного хейту": Дмитро Шуров розсекретив, чому українські зірки не дуже хочуть виступати на Євробаченні

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

До фіналу українського національного відбору на Євробачення 2024 залишилося буквально чотири дні. Артистів, які будуть боротися за право представляти країну на Євробаченні обирав відомий музикант та продюсер відбору Дмитро Шуров.

У своєму інтерв'ю  "Радіо Промінь" знаменитість пригадав, скільки було заявок на участь у національному відборі. Окрім того, Шуров зауважив, що не уся музика, з якою йому довелося працювати в рамках відбору, була напрочуд професійною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дмитро зазначив, що цьогоріч  був  дефіцит серед професійних виконавців. Отож. Шуров заявив:

У нас було 389 заявок від 288 артистів. Це багато різної музики, але не можу сказати, що вона вся була суперпрофесійною. Траплялися різноманітні експерименти. Цього року був серйозний дефіцит саме професійних артистів, які вже розуміють, чому вони на сцені, що можуть.

Як говорить 42-річний продюсер, в Україні вдосталь професійних музикантів, Однак, за словами Шурова, левова частка селебритіс просто не хоче ризикувати та брати участь у конкурсі.

Професіоналів вистачає, але багато хто не ризикує йти на нацвідбір. Я особисто запрошував усіх наших артистів, які мають аудиторії, багато виступають, навіть тих, хто минулого року закинули музику, але зараз повернулися до активних графіків. Дуже хочу бачити їх усіх. Але хтось боїться великої уваги й потенційного хейту. Для когось важлива кар'єра, не хочеться її втратити, тому в пріоритеті гастролі,

– зазначив він.

"Хтось боїться великої уваги й потенційного хейту": Дмитро Шуров розсекретив, чому українські зірки не дуже хочуть виступати на Євробаченні - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що через фінансові складнощі Румунія не буде представлена на Євробаченні 2024. Однак, мовник країни переконує, що на наступний рік Румунія буде брати участь у конкурсі.