Зірка "Жіночого лікаря" вдруге став батьком та зачарував світлину з новонародженим малюком

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український актор Олексій Нагрудний поділився з шанувальниками радісною новиною – днями він вдруге став татом. Хто народився у зірки серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" та які перші світлини вже потрапили у Мережу – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Ще у листопаді минулого року Олексій Нагрудний публічно заявив, що вони зі Світланою Горошковою чекають на народження сина . А зовсім нещодавно в інтерв'ю для рубрики "ЖВЛ представляє", як повідомляє ТСН, дружина актора поділилася радісною звісткою про те, що їх сімʼя збільшилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлана зізналася, що народжувала в одному з київських пологових центрів, а увесь цей час поряд із нею знаходився коханий. За словами жінки Нагрудного, пологи пройшли спокійно, а допомагало їй безпосередньо те, що чоловік завжди підтримував її.

Зірка "Жіночого лікаря" вдруге став батьком та зачарував світлину з новонародженим малюком - фото №1
Фото: ТСН

Нагадаємо, у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя" Олексій Нагрудний зіграв роль лікаря-акушера Юрія Сердюка. Частково його персонаж є негативним, проте впродовж усього серіалу дії персонажа поступово змінюються, як і ставлення глядачів до нього.

Зірка "Жіночого лікаря" вдруге став батьком та зачарував світлину з новонародженим малюком - фото №2
Фото: ТСН
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно у Мережі вибухнула інформація щодо того, що  Надя Дорофєєва стала мамою ! Новиною, яку тривалий час приховували від публіки, поділився її кум.