"Тоді не було нацвідбору": Маша Єфросиніна "відзначилася" некомпетентністю на нацвідборі на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

4 лютого Україна дізналася ім'я переможця нацвідбору  на Євробаченні 2024. Саме шоу пройшло 3 лютого, але українці голосували впродовж всього наступного дня та обирали представника країни через додаток Дія, який під час концертного шоу дав збій. До речі, в якості гостей на відбір завітала Маша Єфросиніна. Вона прийшла туди як ведуча Євробачення 2005, яке проходило у Києві.

Тоді вона проводила міжнародний пісенний конкурс у парі з Павлом Шилько. Отож, ведуча нацвідбору Юлія Саніна запитала у Маші про те, чи відчуває вона флешбеки навколо Євробачення з далекого 2005-го.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Не довго думаючи,  Єфросиніна сказала, що тоді, 19 років тому не було нацвідбору. Однак це є зовсім неправдою, так як саме в 2005-у році Україна вперше провела масштабний відбір в історії країни.

Цей конфуз першим помітив Телеграм-канал "Культурна Прачечна". Короткий відеоролик з Машею вже розповсюджено на їхньому ресурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали  про те, як Маша Єфросиніна розповіла, як вперше за цей рік зустрілася з чоловіком-військовим. Вона розсекретила, як він виїхав за кордон.

Фото: Cуспільне