Репера Killer Mike арештували прямо після того, як він отримав три заповітні статуетки Греммі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Виявилося, що Греммі-2024 відвідали не тільки зірки, а й працівники правоохоронних органів. А все заради того, аби затримати американського репера склали протокол про правопорушення прямо на церемонії вручення музичної премії. Що такого він зробив – усі деталі розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Видання Associated Press повідомило , що за лаштунками церемонії Killer Mike поводив себе достатньо скандально та навіть встиг влаштувати бійку. Власне тому відразу після того, як зі сцени він забрав три музичні нагороди, на артиста начепили наручники та випровадили його з зали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Репера Killer Mike арештували прямо після того, як він отримав три заповітні статуетки Греммі - фото №1
Фото: Getty Images

Кажуть, що робітники поліції не стали нехтувати та повезли Майкла Рендера (справжнє імʼя репера) у центральний відділ поліції Лос-Анджелеса. Там проти артиста склали протокол про правопорушення, але як розвиватиметься ситуація далі – поки невідомо.

Зато в Мережі вже встигло поширитися відео, як працівники правоохоронних органів виводять Killer Mike із зали Crypto.com Arena, де проходила церемонія. Тому отримання відразу трьох статуеток премії Греммі за найкращий реп-альбом, найкращу реп-пісню та найкраще реп-виконання, можливо стало для нього не таким вже й радісним моментом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на цьогорічній премії Греммі важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені . Однак відразу зазначимо, що артистка прибула туди не заради виступів, адже стан її здоровʼя просто не дозволяє їй це робити.

Головне фото: Getty Images