Проблеми у стосунках, чи просто так співпало? Юлія Саніна розповіла, що вирушить в концертний тур без чоловіка (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка, фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна, яка за словами блогера Беспалова опинилася на межі розлучення, повідомила, що відправляється у черговий концертний тур містами України. Артистка представить свою програму Special Kiss самотужки, без музикантів колективу, а головне без свого чоловіка Валерія Бебка, який є невід'ємною частиною "The Hardkiss".

Про це селебретіс розповіла в ефірі ранкової телеграми "Сніданок 1+1", що виходить на каналі   "1+1 Україна" . Отож, відомо, що концерти відбудуться у компактних камерних залах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Саніної, таке рішення було прийнято, опираючись на  міркування безпеки. Зокрема, Юля повідомила:

Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, пісні гурту The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців.

Однак, це рішення викликало декілька питань. Зокрема, редакція видання "Музвар" у своєму Telegram  зазначила , що після широкомасштабного вторгнення росії,  колектив представляє лише Саніна. Про інших учасників нічого не чути. Дійсно, ці тези мають раціональне зерно,  і можливо численні повідомлення про те, що Юлія вже розлучилася, або стоїть на межі розлучення зі своїм нинішнім чоловіком, який є продюсером "The Hardkiss" вплинули на те, що вона вирушить в тур сама. Побутує думка, що чоловік Юлі нині знаходиться за кордоном.

Виникає логічне питання – а де її чоловік Валерій зараз? Чому він зник? Дії гурту все більше підтверджують чутки, що друга половинка The Hardkiss живе не в Україні. У кліпах, кадри яких відзняті за кордоном, він присутній. А Юля в медіапросторі максимально оминає питання щодо свого чоловіка й узагалі чіткого майбутнього улюбленого гурту мільйонів. Читаємо між рядків...

 – повідомляє "Музвар".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на тлі чуток про розлучення Юлія Саніна зізналася у коханні.  Саніна зазначила, що чим більше вона говоритиме про кохання, тим менше воно буде значити.