Раміна розповіла про свою боротьбу з зайвою вагою і зізналася, що страждала на булімію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська журналістка Раміна Есхакзай не перестає дивувати своїх шанувальників. Лише нещодавно вона зізналася, чому насправді розірвала стосунки з коханим після 5 років спільного життя і підготовки до весілля. Тепер же вона зробила нове - не менш шокуюче зізнання: свого часу Раміна страждала на булімію! Деталі - вже у нашому матеріалі на ХОЧУ.ua.

На YouTube-каналі " RAMINA " вийшов перший випуск у новому 2024 році з нутриціологом Катериною Крупкіною. Під час розмови з екпертом із харчування Раміна зізналася, що свого часу була змушена боротися із зайвою вагою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Йдеться, як заявляє сама блогерка, про постійні зриви. Мовляв, з понеділка починається схуднення, а вже до вихідних ти їси все, що бачиш, і ненавидиш струнких людей:

Зриватися - моя історія. Це коли я вирішила з понеділка худнути. Понеділок, вівторок середа - я худну, четвер ще нормально, але п'ятниця і ми кудись йдемо з подружками. А в мене подружки такі, що вони їдять усе, що хочуть, і вони все одно худі, а я постійно на дієтах.

Пішли в кіно, вони беруть солоний та солодкий попкорн, я з'їла свій - ті кілограми, які скинула за 5 днів, повернулися. В суботу звинувачую себе: чому скрізь всі худі, а я одна з зайвою вагою? Чому я виглядаю, як жінка, яка народжувала, хоча я ще не народжувала.

Субота: їм все підряд, торт і все інше, а потім блюю. Неділя - також їм все підряд, тому що з понеділка знову худну. До цього ще додавався спорт, різні спеціалісти, обмеження у 1200 калорій на день. І це було замкнене коло.

Також Раміна Есхакзай зізналася, що в неї були проблеми із харчовою поведінкою. Офіційно її діагноз звучить як "булімія".

Раміна розповіла про свою боротьбу з зайвою вагою і зізналася, що страждала на булімію (ВІДЕО) - фото №1
Раміна Есхакзай та нутриціолог Катерина Крупкіна
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як це було, топова українська блогерка розповіла досить детально:

Я все життя худнула, у мене були нездорові стосунки з їжею. Оскільки цукерки були нагородою, мама ховала їх у шафі. У мене був квест, відшукати цукерку, з'їсти так, щоб вона не помітила і сховати обгортку, щоб вона не знайшла. До мене приходила бабуся з коробкою цукерок, я об'їдалася. Тато приходив додому з пачкою кіндерів, я за раз їх з'їдала, бо знала, що мама забере.

У нас не було традиції снідати, обідати або вечеряти разом. Мене не запитували, подобається чи ні. Їж, що є, і це не завжди було смачно. У мене МакДональдз був як винагорода. Я постійно ходила з батьками на роботу й чекала поки вони працювали. Нагородою було, що ми разом купуємо щось у МакДональдз і їмо. Мама у мене повненька, а тато худий. Маму знайомі гнобили за це і мені казали, щоб я не була як вона.

Тому я пила чаї для схуднення, експериментувала дієти “500 калорій”, монодієти, займалася спортом - наїстися вдосталь, і потім проблюватися. І я дивилась на свої шкільні фото, на них я не була повною, але мені постійно було некомфортно у своєму тілі. Тоді я вперше потрапила до психотерапевта. Мені розповіли, як себе поводити, що не можна випльовувати їжу.

При цьому після повномасштабного вторгнення стрес дав своє: зараз блогерка теж іноді переїдає через нервову напругу. Більше про це та інше - у відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями інша популярна блогерка зізналася, що сильно схудла через хворобу . Розповідаємо, що сталося з Тетяною Коряк (Корячка).